Published On: vin, iul. 1st, 2016

Ce crede Marian Dragomir de transportul in comun dupa a ce venit cu autobuzul la munca?

Marian Dragomir a declarat recent ca va mai veni cu transportul in comun la munca si ca isi va face o obisnuinta sa vina cel putin o data pe saptamana la Primarie. Mai mult acesta a precizat ca va circula cu autobuzul si pe alte trasee, nu doar cu autobuzul 10 care face legatura intre zona unde locuieste si Primarie. Totodata, edilul-sef a spus ca s-au reparat instalatile de aer conditionat de pe autobuzele care au astfel de sisteme si ca deja s-au achizitionat cinci autobuze noi ce vor intra in circulatie in toamna, iar in 2017 se va continua cu marirea parcului auto Braicar cu inca 10 autobuze.  

Era destul de cald in autobuz, dar in rest, toate celelalte erau in regula. Am avut o discutie cu domnul Sandulescu, directorul “Braicar”, pentru a repara toate autobuzele cu instalatie de aer conditionat. Astazi mai sunt doar 4, dintre cele care au fost dotate din constructie cu instalatie de aer conditionat, care urmeaza sa fie reparate la sosirea pieselor respective. Din pacate, pentru cele cumparate mai demult, care nu au in dotare astfel de instalatii, nu cred ca o sa cumparam in perioada urmatoare aparate de acest tip, deoarece costul pentru adaptarea si montarea instalatiilor respective se duce la 15.000 de euro. Este un cost exagerat. Am semnat insa documentele pentru procedura de achizitie a unui numar de 5 noi autobuze in toamna acestui an, autobuze de mica si medie capacitate, urmand ca in 2017 sa continuam cu achizitia altor 10 autobuze.

In perioada urmatoare imi voi face o regula sa vin la serviciu o data sau de doua ori pe saptamana cu mijloacele de transport in comun, tocmai pentru a vedea aceste aspecte legate de transportul in comun”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>