Published On: vin, iul. 22nd, 2016

Brailenii sunt asteptati pe Faleza Dunarii la spectacolul: “MAGIA CARARII GALBENE”

spectacol_magie_teatru_infobrailaSambata, 23 iulie, de la orele 18:00, va avea loc pe Faleza Dunarii un spectacol impresionat de magie, destinat copiilor, dar nu numai, intitulat ”MAGIA CARARII GALBENE”

Catalina Nedelea face parte din galeria actorilor braileni care, gratie talentului si nenumaratelor roluri interpretate de-a lungul vremii, au adus un plus valoare si au adus Teatrul “Maria Filotti” la nivelul de astazi. Cu prietena sa Flori Popa , a demarat un proiect de spectacole pentru copii. A adaptat si dramatizat texte cunoscute, povesti ale copilariei.

"Regie e mult spus si nu as vrea sa se supere oamenii care fac asa cum trebuie acest lucru. Eu doar m-am jucat, intr-un anumit moment al vietii, asa m-am exprimat, asta a fost calea pe care am gasit-o atunci. Sunt norocosa. Am incercat si anul trecut, cand am fost invitate sa jucam in cadrul festivalului de Teatru pentru Copii si Tineret "Carabus" si la mai multe evenimente ale scolilor din Braila. Sunt sigura ca nu ne voi opri aici", a declarat Catalina Nedelea.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>