Published On: joi, iul. 7th, 2016

Brailenii ii prezinta primarului adevarata fata a transportului in comun, dupa ce acesta a spus ca transportul in comun e civilizat, singura problema fiind caldura

autobuz_mizerie_inobrailaStim cu totii de initiativa noului primar Marian Dragomir de a circula cu mijloacele de transport in comun. In urma cu aproximativ doua saptamani acesta a venit la munca cu autobuzul, declarandu-se ulterior multumit de conditiile din autobuz, singurul incovenient fiind caldura, asa cum declara la acel moment.

Un brailean a tinut sa-l contrazica pe edilul-sef si a postat pe o retea de socializare o fotografie cu adevarata fata a traficului in comun din Braila. In fotografie este prezentata o “imagine dezolanda”, dupa cum sustine braileanul, cu scaunele din autobuz pline de mizerie, cu mai multe straturi de jeg , situatie prezenta in cam toate tramvaiele si aubuzele mai vechi din municipiu. Sa speram ca tura viitoare cand Marian Dragomir va circula cu traficul in comun va alege un autobuz mai vechi, pentru a vedea cu adevarat una dintre problemele cu care se confrunta brailenii zi de zi.

Poza a strarnit multe discutii in mediul online, avand mai multe comentarii de la brailenii resemnati, deja de promisiunile facute in ultimii 26 de ani de politicienii care au condus orasul.

Multi au obiceiul de a da ca exemplu negativ anumite tari mai sarace… Credeti-ma, am calatorit cu mijloace de transport in comun, in multe orase ale lumii (chiar si asa-zisele necivilizate sau de lumea a treia) dar jur ca asa ceva, nu mi-a fost dat sa vad pana la Braila…. este o insulta grava sa vezi asa ceva… jeg stratificat pe scaunele autobuzelor intr-un oras european… Aaa… uitasem sa precizez ca scaunele respective nu sunt un caz izolat. In respectivul asa-zis autobuz toate scaunele arata asa, la fel sunt si restul tomberoanelor pe roti de pe linia 2. Cine circula pe linia 2 stie, cine nu crede sa faca o plimbare sa se convinga… Recomand la ore de varf, daca este posibil la amiaza… sauna si terapie cu mirosuri, garantate la pret de 1,5 lei”, “Primarul se lauda ca totul este perfect in mijloacele de transport in comun. O manipulara ieftina….noi incercam sa aratam care este situatia de fapt”, “Primarul ar putea sa rezilieze contractele cu maxi-taxi si sa accesesze niste fonduri sa aduca niste mijloace de transport civilizate!!!Asta poate sa faca primarul!

Mai grav este faptul ca un brailean sustine ca in Spitalul Judetean la Urologie mizeria din saloane concureaza cu cea din autouze: “Sa mergeti in spitalul judetean la Urologie, slin in saloane cu oameni operati.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>