Published On: mar, iul. 26th, 2016

Au inceput inscrierile pentru sesiunea din toamna a examenului de Bacalaureat

Candidatii care au picat examenul de BAC in sesiunea din vara sau care au rama cu corigente se pot inscrie la sesiunea din toamna. Pana acum s-au inscris 449 de absolventi, iar dupa sesiunea de corigente numarul lor va creste.

Sesiunea de BAC din toamna va incepe pe 16 august si va tine pana pe 1 septembrie.

Pe 16 august se va tine examenul de competenta lingvistica in limba romana, pe 17 la limba materna, iar evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala se va tine intre 17-19 august, dupa care pe 18 si 19 evaluarea competentelor digitale.

Adevaratele examene ale sesiunii de BAC vor incepe in data de 22 august cu proba scrisa la limba si literatura romana, pe 24 proba obligatorie a profilului, iar pe 26 se va sustine proba la alegere a profilului.

Rezultatele se vor afisa pe 29 august, iar contestatiile vor putea fi depuse in aceeasi zi intre orele 16.00 si 20.00, urmand ca rezultatele finale sa fie afisate pe 1 septembrie.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>