Published On: vin, iun. 17th, 2016

Tanarul, care a dat lovitura dupa lovitura in casele brailenilor, a fost arestat preventiv

Ieri, judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Braila a admis propunerea de arestare a tanarului de 22 de ani, din Braila, retinut pentru mai multe infractiuni, si a dispus emiterea unui mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile. Acesta a fost reintrodus in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Reamintim ca politistii i-au probat suspectului comiterea a sapte furturi calificate si a patru tentative la furt calificat.

In perioada 25 mai-13 iunie 2016, acesta ar fi patruns fara drept in opt locuinte si doua magazine, situate in Cartierul Chercea, bulevardul Dorobantilor si strada 1 Decembrie 1918, si ar fi sustras bunuri in valoare totala de 10.700 de lei. Prejudiciul, constand in produse alimentare, articole de imbraminte, bauturi alcoolice, unelte de pescuit, unelte electrice s.a., a fost recuperat partial (70%) de catre politisti.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>