Published On: mar, iun. 14th, 2016

Politistii actioneaza in zonele unitatilor de invatamant pe durata examenului national de Bacalaureat

Peste 30 de politisti actioneaza suplimentar, pentru desfasurarea in conditii de liniste si siguranta a examenului national de Bacalaureat.

Pentru prevenirea evenimentelor negative si asigurarea desfasurarii in conditii de liniste si siguranta a examenelor, seful Politiei Române, chestorul de politie Bogdan Despescu, in baza planului de masuri aprobat de ministrul afacerilor interne, Petre Toba, a dispus suplimentarea dispozitivului curent care actioneaza pentru linistea si siguranta comunitatii.

Astfel, pe durata examenului national de Bacalaureat, 31 de politisti braileni vor actiona, zilnic, suplimentar fata de activitatile dispozitivelor curente din teren.

Din totalul efectivelor suplimentare care asigura masurile de ordine in zona unitatilor de invatamânt, 25 de politisti sunt de la structurile de ordine publica, iar 4 sunt politisti de la rutiera, restul fiind de la alte structuri ale politiei.

Echipajele din teren vor actiona pentru a depista si lua masurile legale fata de persoanele care, prin comportamentul sau activitatile pe care le desfasoara, afecteaza climatul de siguranta publica. In acest sens, cele 10 centre de examinare, din municipiul si orasele din judetul Braila, sunt incluse in itinerariile de patrulare ale politistilor.

De asemenea, politistii rutieri vor actiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum si a ambuteiajelor.

Efectivele Inspectoratului de Politie Judetean Braila sunt in teren pentru mentinerea unui climat de ordine si siguranta publica si fluidizarea traficului rutier, in zona unitatilor de invatamânt, astfel incât examenul national de Bacalaureat sa se desfasoare in conditii de normalitate.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>