Published On: lun, iun. 13th, 2016

Mesajul brailenilor pentru Marian Dragomir: “Vrem fapte, nu vorbe!”

Primarul ales al Brailei, Marian Dragomir, a facut brailenilor mai multe promisiuni atat in campanie, cat si dupa ce s-au aflat rezultatele alegerilor. Una dintre aceste promisiuni vizeaza modernizarea Statiunii Lacul Sarat, una dintre marile dorinte ale populatiei. Acesta a promis o schimbare spunand ca: ”Statiunea Lacul Sarat va arata altfel, asa cum isi doresc toti brailenii”. O alta problema pe care brailenii o vor rezolvata este cea a cainilor maidanezi, avand in vedere ca seara iti e frica sa te duci acasa printre blocuri, indiferent de cartier, din cauza haitelor de caini. Dragomir vede in adoptie o solutionare pentru aceasta problema si va oferi un exemplu adoptand un caine. Totusi, mai multi braileni s-au intrebat oare cati caini pot fi adoptati avand in vedere ca marea majoritate a populatiei locuieste la bloc.

Cat cu privire la Statiunea Lacul Sarat, brailenii spera ca proiectul nu va ramane doar la stadiul de promisiune cum s-a intamplat si pana acum.

Printre mesajele brailenilor, care vizeaza problema cainilor, pentru Marian Dragomir se numara: “Si ce rezolvi cu asta ? Doar n-om lua acasa, noi, cei care stam la bloc, cate un caine?, “Asa rezolvi problema cainilor comunitari … stii ca sunt mii, iar la case nu prea mai locuiesc braileni!”, “Un an ii acord si eu noualui primar,asa cum am facut si cu ceilalti! Daca, in acest an, nu vad nimic, devin cel mai mare si dur critic! Succes domnule primar Dragomir!”

Cat despre modernizarea statiunii brailenii i-au scris primarului ales: ”Pai, cu un consilier precum Simionescu, care n-a facut nimic bun pentru braileni, vrei tu sa faci ceva bun cu Lacu Sarat? Eu mi-as alege alt consilier mai tanar, cu viziune, nu un fost sef comunist, renegat si de P.S.D., partidul lui, mai ales ca a stat preventiv si la inchisoare pentru coruptie!”, “O sa fac o alee cu cateva banci si cine stie cate sute de mii de euro vor costa… Inca unu care trebuie sa se imbogatesca…”, “S-ar putea face mai multe alei cu banci. Nu toti vrem plaja si namol.”, “Numai minciuni toti primarii au zis asta”, “In ce an? a uitat sa specifice, ” Sa nu m-ai promita marea cu sarea ar fi bine sa si vedem ce promite. Asa au promis toti primari!”

Din mesajele braielilor un lucru este clar, populatia, in special cea tanara, este satula de promisiunile clasei politice, fara sorti de izbanda, iar o tanara descrie clar parerea tineretului cu privire la clasa politica printr-un citat care suna asa: “Pleaca-ai nostri ,vin ai nostri noi ramanem tot ca prostii!”

Puteti citi si: Marian Dragomir: ”Statiunea Lacul Sarat va arata altfel, asa cum isi doresc toti brailenii”

Dragomir: “Voi da un exemplu personal si voi adopta un caine”

Comentarii

comentariu

About the Author