Published On: mar, iun. 14th, 2016

Infrangerea PNL-ului de la alegeri face victime / Alexandru Danaila a demisionat din fruntea organizatiei municipale a PNL Braila

Esecul PNL de la alegeri incepe sa faca victime. Alexandru Danaila a demisionat din functia de presedinte al organizatiei municipale a PNL Braila. Mai mult acesta a dat de inteles ca este dispus sa renunte si la pozitia de consilier judetean, daca acest lucru este benefic partidului.

Aceasta informatie a fost confirmata de Catalin Boboc, care a spus ca in ciuda infrangerii in cursa pentru Primarie, echipa PNL trebuie sa ramana unita si sa lupte pentru oamenii care i-au votat.

Alexandru Danaila si-a pus la dispozitia biroului permanent mandatul de presedinte al organizatiei municipale. Sunt de parere insa ca pentru Braila, pentru cei care ne-au acordat voturi – multi, putini – mai avem batalii de dus si ca echipa trebuie sa ramâna unita. E foarte usor acum sa gasesti vinovati, insa este neproductiv sa incepi sa dai cu barda[…]. In ceea ce priveste lista de consilieri judeteni, este o chestiune de principiu: Alexandru a anuntat ca daca exista posibilitatea sa se formeze o majoritate in jurul PNL si el este cel care ar fi piedica in calea formarii acestei majoritati, este dispus sa renunte la mandatul de consilier judetean", a declarat Boboc.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>