Published On: mie, iun. 22nd, 2016

Dunarea Braila continua achizitiile spectaculoase / Vicecampioana Timeea Tatar este noul pivot al formatiei brailene

timeea_tatar_infobrailaDunarea Braila a oficializat marti un nou transfer pentru sezonul 2015-2016, cel al pivotului Timeea Tatar, care a evoluat in sezoanele trecute la HCM Baia Mare. Formatia braileana isi propune o clasare pe podium in sezonul viitor, drept dovada fiind campania spectaculoasa de achizitii. Dunarea Braila a transferat nu mai putin de 4 jucatoare de la vicecampioana si sfert finalista Ligii Campionilor HCM Baia Mare. Dupa transferurile lui Gabriella Szucs, Ana Maria Tanasie si Gabriela Perianu, a venit si randul Timeii Tatar sa aleaga formatia antrenata de Costica Buceschi. De asemenea, alte doua jucatoare venite pe filiera Baia Mare, Madalina Zamfirescu si Bianca Tiron, vor continua la Braila, dupa ce anul trecut au fost doar imprumutate.

Agila pe semicerc, Timea creeaza foarte multe culoare pentru coechipiere dar se si desprinde foarte repede de adversar avand ocazii clare in care poate primi mingea si inscrie.

Nascuta si crescuta in Baia Mare, pivotul in varsta de 26 de ani a evoluat doar la echipe din Maramures, fiind un singur an imprumutata tot la malul Dunarii insa la Otelul Galati. Alaturi de echipa din Baia Mare, Timea a castigat Cupa si Supercupa Romaniei in 2013, 2014 si 2015, titlul de campioana a Romaniei in 2014, tot sub comanda lui Costica Buceschi iar in 2013 si 2015 a cucerit medalia de argint.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>