Published On: joi, iun. 2nd, 2016

Contraventii pentru alegatorii ce nu respecta prevederile legale

Politistii previn alegatorii cu privire la votul de pe 5 iunie. Cum ziua alegerilor se apropie, politistii revin cu recomandari si atentioneaza oamenii sa respecte prevederile legale.

Alegatorii trebuie sa detina documente de identitate valabile, sa nu accepte mita electorala si sa respecte confidentialitatea votului, altfel, nerespectarea acestor prevederi se pedepseste cu inchisoarea.

Pentru campania „Tu votezi, MAI te informeaza”, au fost realizate la nivel national 22.000 de afise, fiind repartizate Inspectoratului de Politie Judetean Braila 300 de afise, pentru a fi amplasate in spatiile publice de mare trafic din municipiul Braila, dar si in judet la intrarea in sectiile de votare.

„O componenta distincta o reprezinta sectiunea dedicata campaniei in mediul online, pe pagina oficiala de Internet a MAI http://www.mai.gov.ro/index-campanie.html, care contine principalele prevederi legale referitoare la alegeri, contraventiile ce pot fi constatate de angajatii MAI şi infractiunile prevazute de Codul penal, precum si link-uri catre deciziile Biroului Electoral Central si ale Autoritatii Electorale Permanente”, se specifica in comunicatul de presa al IPJ.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>