Published On: mie, iun. 29th, 2016

ANI a hotarat: Alexandru Danaila a fost in stare de incompatibilitate in perioada februarie 2011 – iunie 2014

Agenția Nationala de Integritate a constatat starea de incompatibilitate precum si existenta conflictului de interese de natura administrativa si penala in cazul a cinci fosti si actuali alesi locali, printre care si fostul viceprimar al municipiului Braila, Alexandru Danaila.

ANI a stabilit ca liberalul Alexandru Danaila s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 01 februarie 2011 – 30 iunie 2014, deoarece a detinut simultan functiile de viceprimar si de reprezentant al Consiliului Local in Consiliile de Administratie din mai multe unitati de invatamant.

Danaila Zaharia Alexadru, fost viceprimar al municipiului Braila, s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 01 februarie 2011 – 30 iunie 2014, intrucat a detinut simultan functiile de viceprimar si de reprezentant al Consiliului Local in Consiliile de Administratie ale unitatilor de invatamant prescolar, primar, gimnazial, liceal si ale colegiilor nationale de stat de pe raza Municipiului Braila (Gradinita cu program prelungit nr. 8 care include fosta Gradinita nr. 28, Scoala cu clasele I-VIII nr. 17 „E. Teodoriu”, Colegiul National „Gh. M. Murgoci” si Colegiul Economic „Ion Ghica”), incalcand astfel dispozitiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003”, se arata in comunicatul ANI.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>