Published On: mie, iun. 8th, 2016

Andreea Dincu si Catalina Preda noile achizitii pe postul de extrema dreapta ale Dunarii Braila

andreea_dincu_si_catalina_preda_infobrailaIn urma plecarii lui Carmen Gheorghe dar si a evenimentului fericit din viata Adinei Brot, acela de a fi mama, conducerea clubului a ajuns la o intelegere cu doua jucatoare care evolueaza pe postul de extrema dreapta.

Catalina Preda, in varsta de 26 de ani, crescuta si lansata in handbalul mare de la Clubul Activ Plopeni, fosta componenta a loturilor nationale de junioare si de tineret, vine de la Magura Cisnadie, evoluand de-a lungul carierei, o perioada indelungata la si CSM Ploiesti.(3 ani)

 Andreea Dincu, o alta extrema de perspectiva, este cel de-al doilea transfer al clubului pe acest post.

Aceasta a debutat in handbal in anul 1999, la CSŞ 1 Constanţa, sub indrumarea antrenoarei Elvira Nica. A mai jucat la CSS 1 Constanta şi CSM Slobozia, CSM Craiova, Tomis Constanta, CSM Ploiesti iar in ultimul sezon a evoluat la HCM Roman.

In urma celor doua transferuri Dunarea Braila si-a asigurat pentru urmatorul sezon postul de extrema dreapta, ambele  jucatoare semanând un contract pe un an.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>