Published On: sâm, mai 28th, 2016

EXCLUSIVITATE / Directorul unei scoli de zbor din Bucuresti si-a fracturat coloana vertebrala intr-un accident aviatic pe aerodromul Vadeni

AERODROM VADENI (2)Marius I., un barbat in varsta de 54 de ani din Bucuresti, a fost ranit grav astazi, in timpul unui miting aerian desfasurat pe aerodromul din vadeni, judetul Braila. Primele informatii obtinute de echipa de ancheta deplasata la fata locului arata ca barbatul conducea o parapanta cu motor, iar la aterizare a ratat pista si s-a prabusit. La fata locului a sosit o ambulanta care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Braila.

Barbatului i s-au acordat primele ingrijiri medicale, dar diagnosticul de fractura de coloana vertebrala cu deplasare si dubla fractura de femur a facut ca medicii braileni sa solicite transportarea acestuia intr-un spital de specialitate din Bucuresti pentru o interventie chirurgicala de urgenta.

Mariu I este directorul unei scoli de zbor cu motodeltaplanul si are o experienta vasta in pilotarea unor astfel de aparate.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>