Published On: mar, mai 31st, 2016

Proxenetii braileni, specializati in trafic cu minore, raman dupa gratii

Membrii unei grupari de proxeneti, destructurata de procurorii DIICOT saptamana trecuta, ajunsi dupa gratii, au inaintat o contestatie la Curtea de Apel Galati dorind sa fie eliberati din arest. Membrii gruparii care au sperat sa-si petreaca inceputul verii in libertate sunt: Eftinca Marcel, Ganguta Traian si Calin Felicia. Totusi, ieri, Curtea de Apel Galati a respins cererea de eliberare a acestora.

"Respinge ca nefondate contestatiile formulate de inculpatii Ganguta Traian, Eftinca Marcel si Calin Felicia impotriva incheierii de sedinta din date de 26.05.2016 pronuntata de judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Brail. Obliga pe cei trei inculpati la plata a cate 180 lei fiecare cu titlu de cheltuieli judiciare catre stat. Definitiva", este solutia oferita de instanta superioara, la data de 30 mai.

Cei trei au ajuns dupa gatii in ziua de 25 mai cand politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Braila, sub coordonarea procurorului din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate au efectuat mai multe perchezitii domiciliare la persoane specializate in trafic de minore si proxenetism. Procurorii DIICOt au precicant de din 2015 pana in prezent cei trei au racolat, gazduit si transporatat mai multe minore cu varste cuprinse intre 13 si 15 ani.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>