Published On: joi, mai 26th, 2016

VIDEO: ACCIDENT TERIFIANT: A spulberat trei oameni din cauza vitezei si a lipsei de experienta

Un grav accident de circulatie, soldat cu moartea unei persoane si ranirea altor doua, a avut loc pe o strada din Craiova. O femeie a decedat si alte doua persoane au fost grav ranite, dupa ce un sofer teribilist in varsta de 18 ani a calcat prea mult pedala de viteze si a pierdut controlul masinii. Tanarul a ajuns cu masina pe trotuar, lovind in plin trei oameni si alte masini.

In imaginile surprinse de o camera de supraveghere din zona se poate observa impactul devastator in care cele trei persoane sunt, practic, strivite intre masina tanarului si alte autovehicule parcate pe trotuar.

Din informatiile prezentate de politisti rezulta ca soferul masinii albe este Eugen Stanuca, de 18 ani, din Giubega, elev la un liceu din Craiova, care avea permis de conducere de trei saptamani la momentul producerii accidentului.

Desi accidentul a avut loc pe data de 12 mai, imaginile au fost date publicitatii recent, socand opinia publica.

Sursa video: craiovaforum.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>