Published On: joi, mai 12th, 2016

Dacia Unirea Braila a obtinut licenta pentru Liga 1 / Urmeaza obtinerea promovarii pe teren

Ieri, Comisia de Licentiere din cadrul Federatiei Române de Fotbal a luat decizia de a acorda formatiei brailene licenta pentru prima liga. Presedintele Daciei, Valentin Avramescu, care a participat la Adunarea Generala a Ligii Profesioniste de Fotbal, din Bucuresti, a confirmat acest lucru. Acesta a mai spus ca de sezonul viitor nu vor mai exista doua serii, cele doua urmand a fi comasate intr-o singura serie de 22 de echipe.

“Conducerea administrativa si-a facut treaba, am obtinut cu brio licenta de participare în prima liga. Din acest punct de vedere, problema este rezolvata, acum trebuie si pe teren sa demonstram ca meritam sa promovam (…) S-a stabilit clar ca din sezonul urmator Liga a II-a va avea doar o singura serie de 22 de echipe. De asemenea, FRF va implementa o serie de programe care vor veni în sprijinul esalonului al doilea al fotbalului românesc. Vor trimite reprezentanti în teritoriu care sa ajute echipele sa-si gaseasca sursele de finantare. S-a prezentat raportul de activitate pe anul trecut si cele de viitor”, a declarat Avramescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>