Published On: mie, apr. 27th, 2016

VIDEO: Simona Draghincescu a intampinat probleme la depunerea candidaturii

simona_candidatura2_infobrailaIeri, Simona Draghincescu, presedintele PND Braila, s-a prezentat la Birourile Electorale pentru a-si depune candidatura la Primarie, alaturi de listele pentru CLM si CJ, dar in documentele necesare inscrierii s-a strecurat e mica eroare de ordin tehnic. Candidatii PND nu au completat declaratia conform cerintelor formularul declaratiei de avere motiv pentru care Simona Draghincescu a facut toate demersurile necesare pentru a rezolva problema in cel mai scurt timp, avand in vedere ca ieri fusese ultima zi in care se puteau depune candidaturile.

Dupa rezolvarea problemelor si depunerea completa a listelor candidatilor Draghincescu s-a declarat multumita de componenta listelor, pe care se gasesc oameni obisnuiti care iubesc orasul si oamenii care traiesc in el.

“Listele PND Braila au oameni NORMALI, asa ca voi! Profesionisti, seriosi, care iubesc orasul si judetul Braila dar care iubesc mai ales OAMENII care traiesc in ele! Listele au OAMENI adevarati care desi fac parte dintr-o categorie restransa MERITA mai mult decat oricine altcineva respectul si dragostea nostra, persoanele cu nevoi speciale, asa cum sunt cei de la Specialfriends Braila. Cine ar putea sa stie mai bine decat ei ce nevoi au ????

Brailenii merita un Primar al lor!

Toti brailenii merita asta ! Un primar al lor este printre ei atunci cand este nevoie de el nu numai in campaniile electorale, a fost ca ei, stie umilintele la care sunt supusi, stie nevoiile lor si ceea ce-si doresc.

Un primar numai al lor! Ce ziceti, va alaturati?

Numai bine!”, a scris Simona pe un site de socializare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>