Published On: lun, apr. 11th, 2016

VIDEO: Madalina Ghenea incinge imaginatia barbatilor cu un dans lasciv la bara

Frumoasa romanca Madalina Ghenea pare sa fi trecut cu bine peste tensiunile din cuplu, asadar pe contul ei de Instagram a incins imaginatia fanilor postand cateva filmulete in care danseaza lasciv la bara intr-un club din New York.

Olteanca a fost filmată chiar de iubitul ei, germanul Phillip Plein . Clipurile postate pe Instagram au adunat sute de mesaje din partea fanilor româncei.

Mădălina a publicat şi o fotografie în care apare alături de partenerul ei, aceasta după ce presa tabloida a scris in ultimele zile despre o posibilă despărţire a celor doi. Motivul discutiilor dintre ei ar fi fost rusoaica Oxana, fosta iubita a acestuia.

Cei doi sunt împreună din luna martie. De la oficializarea relaţiei lor şi până de curând, Madalina Ghenea si iubitul sau in varsta de 38 de ani, au umplut reţelele de socializare cu imagini prin care îşi exprimă iubirea. Deşi aveau doar câteva săptămâni de relaţie, cuplul şi-a făcut chiar şi tatuaje identice.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>