Published On: mie, apr. 20th, 2016

Tigari ascunse in portierele unui autoturism, descoperite cu ajutorul cainelui politist Ofa

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati-rutier impreuna cu inspectori vamali au descoperit, cu ajutorul cainelui politist Ofa, peste 7.000 de tigarete ascunse in portierele fata ale unui autoturism, condus de un cetatean roman.

In data de 19 aprilie a.c., in jurul orei 22.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier – I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor specifice, pe sensul de intrare in tara, cetateanul roman Iulian A., in varsta de 24 ani, conducand un autoturism marca Renault, inmatriculat in Bulgaria.

Pe timpul controlului de frontiera, cainele de serviciu Ofa, specializat in detectarea tutunului, a simtit prezenta mirosului specific semnaland acest fapt politistului de frontiera.

Astfel, echipa comuna de control, formata din politisti de frontiera si inspectori vamali, a efectuat un control amanuntit asupra autoturismului, in urma caruia au fost descoperite, ascunse si nedeclarate, in portierele fata ale autoturismului, 7.720 de tigarete de diferite marci.

Conform prevederilor legale a fost luata masura ridicarii tigaretelor, in valoare de 4.632 lei, in vederea confiscarii, iar cetateanul roman a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei. 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>