Published On: mar, apr. 12th, 2016

Romania este una dintre principalele tinte ISIS

euro2016_infobrailaUnul dintre autorii atentatelor de la Bruxelles, Mohamed Abrini, a dezvaluit autoritatilor belgiene ca gruparea terorista planuieste atacuri la meciurile de la Campionatul European din Franta. Competitia debuteza pe 10 iunie, pe Stade de France, cu meciul Franta-Romania.

Mohamed Abrini, supranumit “Omul cu palarie”, este unul dintre teroristii care au planuit atentatele de pe aeroportul din Bruxelles, dar si pe cele din noiembrie 2015 de la Paris, sustine ca una dintre tintele gruparii teroriste ISIS este Euro 2016. Declaratia lui Abrini vine la cinci luni distanta de la atentatele de la Paris, in urma carora au fost ucise 130 de persoane. Atunci, teroristii au incercat sa atace si Stade de France, arena pe care era in plina desfasurare amicalul Franta-Germania.

Cotidianul The Mirror trage un semnal de alarma si scrie ca la Euro 2016 vor fi prezenti in numar mare fani din Anglia, Tara Galilor sau Irlanda. Euro 2016 incepe pe 10 iunie, cu meciul Franta-Romania, partida care va avea loc pe arena Stade de France. Peste 162 de persoane si-au pierdut viata intr-un interval de doar 5 luni, in atentatele de la Paris si Bruxelles, ambele revendicate de catre gruparea terorista ISIS.

Comentarii

comentariu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>