Published On: lun, apr. 4th, 2016

Politia braileana face angajari

Astazi este prima zi in care brailenii care doresc sa ocupe un post de ordine publica au posibilitatea sa se inscrie la concurs, la sediul IPJ Braila. Inscrierile se fac in perioada 4- 8 aprilie 2016, iar concursul se va desfasura pe 14 mai 2016. De la 1 aprilie au inceput reincadrarile de personal (46 de locuri la nivel national, cate unul in fiecare judet si 6 la Politia Municipiului Bucuresti) si angajarile din sursa externa(1.853 de locuri la nivel national), 10 fiind la Inspectoratul de Politie Judetean Braila.

“Sursa de reincadrare pentru concursuri este formata din persoanele care au avut calitatea de agent de politie si pot fi reincadrate, in conformitate cu prevederile art. 9, alin.2 din Legea 360/2002 din Statutul Politistului cu modificarile si completarile ulterioare, dupa incetarea raporturilor de serviciu din diferite motive (la cerere, prin demisie, numirea intr-o alta functie publica, pierderea capacitatii temporare de munca sau in urma reorganizarilor institutionale) si care au studii corespunzatoare cerintelor postului, respectiv indeplinesc conditiile legale", a spus scms. Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Pentru mai multe detalii, trebuie accesata pagina web oficiala a I.P.J. Braila: https://br.politiaromana.ro, sectiunea „Cariera". Printre altele, aici se precizeaza:

– conditii (criterii in functie de inaltime: pentru femei: 1,60 m, pentru barbati: 1.65 m);

– inscriere (in perioada 4- 8 aprilie 2016);

– concurs (ce va avea loc la data de 14 mai 2016);

– probe sportive, (“rezistenta” si “abdomene” pentru persoanele angajate din sursa externa si “rezistenta” pentru reincadrari, cu bareme conform varstei);

– documentatia necesara dosarului de inscriere.

– intervalul orar in care se primesc dosarele de inscriere ale candidatilor.

Comentarii

comentariu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>