Published On: mie, apr. 27th, 2016

O fata de 12 ani a fost muscata de un caine maidanez

Luni, 25 aprilie, in jurul orei 18.30, o patrula a Jandarmeriei a fost sesizata cu privire la faptul ca o fata de 12 ani a fost muscata de un caine de rasa comuna, aflat in grija unei familii ce domiciliata in zona centrala a municipiului Braila.

In urma apelului telefonic, o echipa a Jandarmerii s-a deplasat imediat la fata locului si a constatat ca cele sesizate se confirma. Conform primelor informatii, cainele cu pricina se afla in curtea unui barbat in varsta de 62 de ani, care a spus ca acel patruped nu-i apartine, insa il hraneste si are grija de el.

Dupa ce fata a fost transportata la Spitalul Judetean Braila pentru acordarea de ingrijiri medicale, membrii patrulei de jandarmerie i-au intocmit sexagenarului actele de sesizare pentru "neluarea de catre proprietarul cainelui sau detinatorul temporar al acestuia a masurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane”, ce au fost inaintate lucratorilor I.P.J. Braila pentru continuarea cercetarilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>