Published On: joi, apr. 21st, 2016

Masuri de ordine publica la meciul A.S.C Dacia Unirea Braila – F.C. Rapid Bucuresti

MASURI DE ORDINE PUBLICA LA STADIONUL MUNICIPAL BRAILA           

100 de jandarmi vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul de fotbal dintre F.C. Dacia Unirea Braila- F.C. Rapid Bucuresti, care se va disputa duminica, 24 aprilie a.c., pe stadionul Municipal din Braila, incepand cu ora 11.00.

Efectivele de jandarmi participante la aceasta misiune sunt din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila si Gruparea de Jandarmi Mobila Constanta, alaturi de care vor fi lucratori de la I.P.J. Braila si I.S.U. Braila.

Jandarmii recomanda spectatorilor sa vina din timp la stadion, pentru a evita aglomerarile de persoane din zona intrarii, sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente.

INFORMATII SI RECOMANDARI PENTRU SPECTATORI

Jandarmeria Braila informeaza suporterii ca legislatia in vigoare interzice persoanelor fizice detinerea, folosirea sau efectuarea oricaror operatiuni cu materiale pirotehnice, asadar spectatorii nu au voie sa detina sau sa introduca in stadion astfel de obiecte.

Este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta.

De asemenea, este interzis accesul in stadion cu substante toxice, bauturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cutite, pumnale ori alte asemenea obiecte care pot pune in pericol siguranta participantilor la aceasta competitie sportiva.

Participantii la acest eveniment sportiv trebuie sa respecte masurile stabilite de organizatori si fortele de ordine pe traseele catre locul de desfasurare a meciului, in apropierea si in incinta arenei sportive.

Intrarea in stadion, accesul publicului, paza vestiarelor si protectia arbitrilor, indrumarea si supravegherea publicului in stadion se realizeaza cu agenti ai societatii de paza si protectie contractata de organizator.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>