Published On: vin, apr. 22nd, 2016

Marian Dragomir: “Sunt obligat sa rezolv problema cainilor maidanezi”

In cursul acestei saptamani primarul, Aurel  Simionescu, a declarat ca problema cainilor maidanezi  nu va putea fi rezolvata nici de urmatorul primar, indiferent de numele acestuia. Acesta a spus ca legislatia ambigua creste dificultatae rezolvarii acestei probleme.

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa, candidatul PSD pentru fotoliul de edil-sef, Marian Dragomir, a declarat ca va face toate demersurile pentru a aduna toti cainii maidanezi de pe strada, chiar daca va supara unele asociatii iubitoare de animale.

“Eu am spus dintotdeana ca iubesc animalele, am acasa doi caini si cred ca locul cainelui nu este pe strada. Cu siguranta exista multi iubitori de animale in Braila, dar iubirea de animale nu inseamna sa arunci osul de la etajul unul sau doi si sa te numesti iubitor de animale care ii hraneste. Nu asta inseamna iubirea de animale, iubirea de animale inseamna sa te dedici, sa adopti un catel, sa-l iei acasa, sa-l sterilizezi, sa-l hranesti, iar atunci cand nu ai aceste posibilitati sa nu-i critici pe cei care sunt obligati de multe ori sa se implice in ridicarea cainilor de pe strada. Deci, din punctul meu de vedere locul cainelui nu este pe strada. Am votat aceasta lege, mi-am asumat in acel moment foarte multe critici ale unei parti ale societatii civile, pot sa va arat pe mail foarte multe mesaje mai putin politicoase pe care le-am primit in perioada respectiva, mi-am asumat lucrul acesta, o sa mi-l asum inca o data si cred ca e necesar sa ridicam toti cainii din Braila sa nu mai existe niciunul pe strada.

Nu cred ca ma pot angaja sa rezolv aceasta problema, sunt obligat s-o rezolv pentru ca noi am facut la un moment dat un sondaj care pe langa anumite aspecte de ordin politic privind votul la candidatul de primar sau pe partid, pe care nu le-am discutat si nu am dorit sa le facem publice. Am incercat sa observam care sunt nevoile si dorintele oamenilor si a reiesit ca adunarea cainilor maidanezi este una prioritara.”, a declarat Marian Dragomir 

Comentarii

comentariu

About the Author