Published On: sâm, apr. 9th, 2016

Liderii PNL Braila au transformat partidul in niste c**ie smiorcaite!

Campania PNL Braila pentru alegerile locale este una de toata voma. Un slogan prafuit, invechit si fara sens, "Deschidem Braila", ales dupa largi consultari cu doi ziaristi obisnuiti in ale odelor sforaitoare, este lipit pe niste smiorcaieli ale liderilor liberali si ale postacilor de serviciu ai acestora. Nimic constructiv, nimic care sa dea o sansa acestui oras. Nimic care sa te scoata din casa si sa te faca sa-i votezi. Nu! Ei nu te scot din casa, nu iti ofera solutii. Se smiorcaie ca PSD-ul a facut si a dres. Aia macar si-au pus o oala de cacat in cap si au aruncat la cos vreo douazeci de procente aruncandu-si comunistii de pe liste. Nu laud PSD, dar macar de acolo nu vin scuze! iar PNL cum profita de asta? In nici un fel, doar incercand sa ascunda ca USL i-a adus la putere, adica concubinajul cu cei pe care ii acuza astazi de toate relele pamantului.
M-am saturat, ca unul care a sustinut PNL un sfert de secol, care a fost tarat de pesedisti prin tribunale pentru asta, sa vad cum niste panarame isi bat joc de PNL, iar atunci cand li se spune asta in fata te dau in judecata ca nu mai pot dormi de ceea ce scrii despre ei, dupa modeul inventat de cei pe care astazi ii acuza. Se dau de ceasul mortii inventand o strategie de campanie stramba, bazata pe niste dovezi penibile, pe niste adevaruri care nu exista. Practic, campania PNL se bazeaza pe un atac al administratiei Simionescu, administratie care, evident, putea fi mai buna. Dar nu eu i-am obligat pe liberali sa-si uneasca destinele cu fostul primsecretar al UTC, nu eu i-am indemnat sa stea la masa bogatilor, sa crape in ei pana le plesnesc buzunarele, sa ragaie satisfacuti. Nu eu i-am obligat sa vina ca niste mielusei la masa lui Stancu la Continental. Trebuia sa-i fi vazut atunci. Nici pas nu ziceau! Unde a fost opozitia lor atunci?! In niste contre care sa-i dea mai multa placere celui care le-o tragea pe la spate?! Sa fim seriosi, mintea bolnava de putere a liderilor PNL i-a adus aici, in situatia de gasi ca salvatoare doar ideea ca a ataca administratia din care au facut parte!
Citesc materialele lor de campanie (nu mai conteaza ca nu a inceput oficial, startul a fost furat de toata lumea) si declaratiile lor sforaitoare despre cat rau a facut administratia locala. Cat de tampiti trebuie sa ne creada ciumpalacii astia? Varga, Boboc, Danaila, v-ati pierdut mintile? Voi sunteti urmasii Bratienilor?! Puah! Vreti sa va spun, pe limba voastra a ce suna campania asta pe care o duceti? Ca si cum mai multi golani comit o fapta si apoi unii dintre ei spun celorlati sa ia "fapta pe ei". Ati transformat PNL Braila in niste c**ie! Alea care, desi participa, nu se baga niciodata!

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>