Published On: mie, apr. 6th, 2016

FOTO: Xena s-a mutat in Rusia / Ce a facut o femeie din Rusia dupa ce a descoperit un cuib de serpi?

O femeie din Daghestan, republica autonoma rusa, cu populatie majoritar musulmana, a fost fotografiata in timp ce a distrus de una singura un cuib de serpi.

baba_rusia_infobraila (2)

Sagibat Islammagomedova, o pensionara, a ucis cu lopata aproape aproximativ 80 de serpi si s-a ales cu critici dure din partea biologilor rusi, relateaza lifenews.ru.

baba_rusia_infobraila (3)

Femeia si fiul ei se aflau in gradina, plantand cartofi in momentul in care au descoperit cuibul. In timp ce sapa, a observat cativa serpi care se incalzeau la soare. Apoi a auzit un suierat puternic. Si-a dat seama ca a deschis un cuib de serpi in care se aflau in jur de 80 de reptile.

baba_rusia_infobraila (4)

Batrana a ucis serpii si s-a pozat cu ei. Pozele au devenit virale in Rusia, si au ajuns in atentia autoritatilor. Biologii rusi au criticat-o pe femeie pentru gestul ei si au explicat ca specia de serpi ucisi se hraneste cu rozatoare. Acum culturile din zona risca sa fie afectate de rozatoarele care se vor inmulti in lipsa serpilor.

Comentarii

comentariu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>