Published On: mie, apr. 27th, 2016

Alin Panzaru: “Dacia are sanse reale la promovarea in prima liga”

In cadrul unei conferinte de presa, desfasurata in cursul zilei de ieri, antrenorul Daciei Unirea Braila, Alin Panzaru, a declarat ca este optimist cu privire la sansele Brailei de a ajunge pe cea mai importanta scena a fotbalului romanesc dupa foarte multi ani.

"Ma bucur ca ne-am intalnit si intr-o postura fericita pentru noi, Dacia Unirea in acest moment are sanse reale la promovarea in prima liga. Am vazut entuziasm, emulatie din partea brailenilor dupa succesul in fata Rapidului. Victoria aceasta ne permite sa visam frumos. Ne asteapta insa meciuri la fel de tari, iar dupa dubla cu Academica Clinceni sper sa adunam maximum de puncte. Simt ca vom trece peste complxul meciurilor din deplasare si vom obtine o victorie vineri. Nu vreau un meci frumos ca la Calarasi, ci eficient, ca sa adunam puncte. Venim dupa doua jocuri frumoase si asteptam in continuare interes din partea spectatorilor braileni, avem nevoie de sprijinul lor, iar noi ne vom stradui, prin evolutiile din teren, sa-i multumim pe toti, de la suporteri pana la la cei care investesc in aceasta echipa(…). Eu am mai tras cateva semnale de alarma, jucam in play-off, multe meciuri sunt televizate si toata tara vede cum arata stadionul nostru. Intr-o societate civilizata trebuie sa ai conditii decente la stadion ca sa faci performanta. Din pacate, totul in jurul nostru sta sa cada", a declarat Alin Panzaru.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>