Published On: vin, mart. 18th, 2016

VIDEO Huiduieli la lansarea candidatilor PNL la alegerile din 2016

Faptul ca cei mai multi membri PNL nu sunt de acord cu candidatii alesi pe spranceana de la Bucuresti s-a dovedit chiar la lansarea candidatilor petrecuta joi dupa-amiaza la Sala Polivalenta din Braila. Nu numai numarul extrem de mic de oameni prezenti in sala, cateva sute, dar si atitudinea lor arata ca PNL Braila va avea mari probleme la alegerile locale din vara acestui an.

Nemultumirea celor prezenti s-a facut remarcata inca din primele minute ale lansarii candidatilor cand, la discursul deputatului USL Vasile Varga care spunea ca Braila a fost timp de 26 de ani sub dominatia PSD si uita ca primarul Constantin Cibu a fost PNL, oamenii au inceput sa vocifereze si sa flueire.

Vazand reactia oamenilor, Varga si-a scurtat discursul si i-a invitat in sala pe copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>