Published On: Dum, mart. 6th, 2016

Un calugar a accidentat doua batrane aflate pe trecerea de pietoni

calugar_accident_infobraila2Un calugar a accidentat doua batrane care traversau regulamentar o strada foarte circulata din municipiul Braila. Calugarul, posesor al permisului auto doar din august 2015, nu a fost atent in trafic si le-a lovit pe cele doua femei, in varsta de 71 si respectiv 61 de ani, in timp ce acestea traversau la trecerea de pietoni situata la intersectia strazii Tineretului cu Calea Calarasilor.

calugar_accident_infobraila3Cele doua femei au fost transportate de urgenta la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Braila pentru a li se oferi primul ajutor si pentru efectuarea de investigatii medicale.

In timp ce era anchetat de politisti, calugarul a declarat ca accidentul s-a produs pentru ca nu cunoaste bine orasul si ca se grabea sa ajunga la o manastire din judetul Buzau. "In cauza a fost deschis dosar penal pentru vatamare din culpa", au declarat surse judiciare din IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>