Published On: joi, mart. 31st, 2016

Un brailean a fost prins in Vama Veche cu bunuri contrafacute in valoare de 6.000 lei

Marti noapte, un brailean de 33 de ani s-a in punctul de frontiera Vama Veche pentru efectuarea formalitatilor. Barbatul calatorea ca pasager intr-un autocar ce efectueaza curse pe ruta Turcia – Romania. Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au descoperit in bagajele tanarului 65 de articole vestimentare care purtau insemnele unei marci cunoscute si care sunt susceptibile a fi contrafacute, cu valoare de 6.000 lei daca ar fi fost originale. Barbatul a spun ca a cumparat bunurile din Istanbul cu scopul viderii lor in Romania.

"Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de punere in circulatie, fara drept, a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare si care prejudiciaza pe titularul marcii inregistrate, fapta prevazuta si sanctionata de art. 90, alin. 1, lit. B din Legea 84/1998, iar bunurile au fost ridicate pana la finalizarea cauzei", informeaza Agerpres.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>