Published On: mie, mart. 30th, 2016

Trecerile de pietoni de pe Calea Galati vor avea limitatoare de viteza

limitare_viteza_infobrailaIeri, viceprimarul Brailei, Alexandru Danaila (PNL), a venit cu propunerea ca odata cu reabilitarea Caii Galati de la podul Brailita si pana la iesirea din oras, la toate trecerile de pietoni sa fie turnate din asfalt limitatoare de viteza, astfel incat soferii sa fie obligati sa franeze. Acesta a spus ca nu au fost putine cazurile in care cetatenii s-au plans de viteza excesiva de circulatie a masinilor in zona si au cerut sa se i-a masuri, pentru ca simpla montare de indicatoare rutiere nu rezolva nimc.

“In zona aceea sunt mai multi proprietari de apartamente si de case, pana la capatul traseului autobuzului 2 si a existat solicitarea de limitare a vitezei pentru masinile care transporta marfa, pentru traficul greu – lucru care s-a si realizat, sunt indicatoarele montate, viteza este limitata la 30 km/h. La fel cum s-a intamplat si pe strada Carantinei, dupa ce au fost montate indicatoarele, nu s-a simtit faptul ca aceste masini care transporta marfa ar merge mai incet. Toti acei oameni, intr-o petitie pe care au adresat-o Primariei, au solicitat montarea sau construirea, odata cu modernizarea strazii, a unor limitatoare de viteza. Eu vreau sa fac astazi un amendament prin care sa se prevada ca in dreptul trecerilor de pietoni sa existe limitatoare de viteza direct turnate din asfalt, ca sa nu mai avem probleme cu cele care sunt montate si deterioreaza suprafata care ar fi nou turnata”, a declarat Danaila.

Propunerea facuta de Danaila a fost aprobata de consilieri.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>