Published On: mar, mart. 15th, 2016

Snoop Dogg in Romania / Artistul si-a dat check-in intr-un sat din judetul Mures

snopp dogg

Cultura lui Snoop Dogg in materie de geografie nu e prea bogata. Cum a ajuns rapperul sa dea check-in intr-un sat din Mures

Utilizatorii retelei de socializare au fost luati prin surprindere cand in dimineata zilei de luni au primit vestea ca Snoop Dogg s-ar afla in Romania. Acesta a postat un selfie din avion, iar la pozitionare aparea comuna Bogata din judetul Mures.

Judecand dupa pozele anterioare de pe contul sau de Instagram, rapperul se afla in capitala Columbiei, Bogota si cel mai probabil, din cauza unei greseli de scriere sau a neatentiei “s-a teleportat” la noi in Bogata, o comuna cu vreo 2.000 de suflete din judetul Mures.

Poza a strans peste 27.000 de like-uri si in jur de 2.000 de comentarii, multe din partea romanilor, amuzati. Unii au pus confuzia pe seama mahmurelii de la palinca sau pe fumatul excesiv, in timp ce altii l-au indemnat sa “arunce niste verde peste Romania”. Cineva se intreba daca nu cumva “a gresit avionul” de intoarcere in Statele Unite.

"Morrr ba, juma' din comentarii is de la romani." scrie Paula.

"Patroane, ai gresit locatia." ii transmite Sebi.

"Bogota is not Bogata!!!" exclama Emanuel.

"Hello from the other side." il saluta Raluca.

"Cand bagi mult verde se intampla. Cand o sa vada ca are atatia fani si atatea commenturi, o sa si programeze concertul urmator la Mures." este increzator Vlad.

"Asta a venit sa ne fumeze iarba, ma." crede Stefania.

"Omule, acum trebuie sa vii in Romania!!!" il indeamna Gabi.

  

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>