Published On: mar, mart. 29th, 2016

Simona Draghincescu nu a votat acordarea titlului de cetatean de onoare pentru Anca Dragan si Aurora Simionescu

Simona Draghincescu, presedintele PND Braila, a fost singurul consilier care s-a abtinut la votul pentru acordarea titlului onorific de “Cetatean de onoare” pentru astrofizicianul Aurora Simionescu si roboticianul Anca Dragan. Aceasta are un respect deosebit pentru cele doua, dar considera ca propunerea facuta de liberali are un scop electoral si din punctul ei de vedere acordarea unui astfel de titlu se face pentru a “incununa o cariera de succes”.

”Eu sunt foarte fericita ca in Braila sunt oameni extraordinar de bine pregatiti care merg in strainatate, lucreaza foarte bine si au o cariera de succes. Titlul de cetatean de onoare este un titlu care se acorda unor persoane care au o cariera de succes, este incununarea unei cariere de succes, pune in valoare rezultatele deosebite ale unor oameni exceptionali si ale unor tineri exceptionali, asa cum sunt Anca Dragan si Aurora Simionescu si n-as vrea sa facem din atribuirea acestior titluri ceva doar electoral. Imi pare rau ca in decursul celor 8 ani de mandat, domnul primar Simionescu nu a atribuit niciun titlu de cetatean de onoare, desi si eu am facut 2 propuneri de cetatean de onoare, pentru domnul Dimisianu si pentru domnul Vasile Datcu. Nici macar n-au intrat pe ordinea de zi, niciodata s-au pus in discutie, dar pentru cele 2 persoane s-a pus, acum” a declarat Draghincescu.

Mai mult, presedintele PND Braila, considera ca sunt si alte persoane brailene care fac cinste orasului, dar nu sunt recompensate cu un astfel de titlu. ”Sunt o multime de oameni in Braila, care reprezinta Braila cu  onoare si demnitate – si nu pot sa uit aici pe toti medicii care salveaza o multime de braileni -si totusi, nu-i apreciaza nimeni cu acest titlu, de cetean de onoare”, a incheiat Simona Draghincescu.

Comentarii

comentariu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>