Published On: joi, mart. 24th, 2016

Ouch, fetele astea sunt periculoase! Top 5 vedete care s-au razbunat pe fostii iubiti

Fie ca au fost inselate, dezamagite sau ranite de catre partenerii lor, celebritatile nu au stat cu bratele incrucisate si si-au luat revansa in fata  fostilor iubiti. Ouch, fetele astea sunt periculoase!

1. Lady Gaga

Cantareata s-a razbunat pe unul dintre fostii ei iubiti pentru ca acesta i-a spulberat visul de a deveni celebra. Cantareata i-a demonstrat exact contrariul si acum este cea mai iubita cantareata de muzica pop. “Am avut un  iubit care mi-a spus ca nu voi avea o cariera, nu voi fi nominalizata la Premiile Grammy, nu voi scoate un hit si ca spera sa esuez. I-am raspuns: intr-o zi, cand noi nu vom mai fi un cuplu, tu nu vei putea nici macar sa bei o cafea fara sa auzi o piesa de-a mea la radio”. Se pare ca Gaga a avut dreptate.

top-5-vedete-care-s-au-razbunat-pe-fostii-iubiti_infobraila

2. Lilly Allen

S-a razbunat pe fostul iubit, DJ Lester Lloyd prin intermediul melodiei “Smile”. La auzirea piesei, Lester si-a povestit versiunea in ziare, insa tot Lilly a avut ultimul cuvant. “El a fost prima mea dragoste si era ceva sacru pentru mine. Nu ma suparam atat de tare daca era unul dintre ceilalti. Nu mi-a placut sa citesc despre relatia mea in ziare. Drept razbunare, m-am culcat cu toti prietenii lui”, isi aminteste Lilly.

top-5-vedete-care-s-au-razbunat-pe-fostii-iubiti_infobraila1

3. Rihanna

A pus la punct o razbunare inteligenta pentru a-l face pe Chris Brown sa plateasca pentru violenta lui. Toate hiturile care au aparut dupa scandal au fost despre bataile lui Chris si despre modul in care i-a ranit sentimentele. El si-a pierdut majoritatea fanilor, a ispasit o pedeapsa la inchisoare, iar acum incearca sa revina pe piata muzicala, insa nimeni nu va uita ce a facut, in special Rihanna.

top-5-vedete-care-s-au-razbunat-pe-fostii-iubiti_infobraila2

4. Paris Hilton

Nick Carter si Paris Hilton au fost candva impreuna, dar relatia lor este un amalgam de ite intortocheate. Ea l-a inselat cu actorul Chad Michael Murray, el s-a razbunat si s-a cuplat cu prietena ei, Ashlee Simpsons. Dar Paris a fost inselata de doua ori, pentru ca, in timp ce iesea cu ea, Chad Michael Murray ii facea vizite si Sofiei Bush. Ce telenovela!

top-5-vedete-care-s-au-razbunat-pe-fostii-iubiti_infobraila3

5. Shania Twain

Nici ea nu a scapat netradata de sotul ei, Robert Lange, care i-a pus cornite cu o femeie pe nume Marie-Anne Thiebaud. Ca sa-i arate cine ia deciziile in relatia lor, Shania a inceput o aventura cu sotul amantei lui, Frederic Thiebaud. Din joaca a iesit ceva serios, pentru ca Shania si Frederic s-au casatorit in ianuarie anul acesta.

top-5-vedete-care-s-au-razbunat-pe-fostii-iubiti_infobraila4

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>