Published On: joi, mart. 17th, 2016

Ionut Negoita: “Dinamo va juca in Europa!”

Ionut Negoita, patronul lui Dinamo, e optimist in privinta sanselor echipei din Stefan cel Mare sa joace in Europa inca din sezonul viitor, chiar daca clubul a iesit din insolventa in luna septembrie a anului trecut.

Marti, Viorel Duru, directorul Comisiei de Licentiere a FRF a declarat Federatia Romana de Fotbal va avea ultimul cuvant, in ceea ce priveste soarta europeana a dinamovistilor de anul viitor, dar forumul se va conforma daca Dinamo primeste “Ok-ul” de la UEFA. Ionut Negoita a vorbit din nou despre sansele ca echipa pe care o patroneaza sa joace in cupele europene inca din sezonul viitor. Patronul din Stefan cel Mare a avut o intalnire cu Andrea Traverso, presedintele comisiei de licentiere si fair play financiar de la UEFA, iar raspunsul primit este unul plin de speranta pentru jucatorii si fanii lui Dinamo.

“Dinamo va juca in Europa. Am lamurit ce era de lamurit si domnul Traverso a spus: «Domne, v-ati facut treaba de facto. Sunteti ok». In mod normal ar trebui sa se intample, in sensul de a primi licenta de a juca in Europa. Noi am facut treaba, ne-am facut platile mult inaintea termenului. Asta e ceea ce conteaza, restul sunt chestiuni discutabile. Pana la urma, nu a tinut de noi, a tinut tot de o birocratie romaneasca, la fel ca Arena Nationala si altele”, a declarat Negoita.

Comentarii

comentariu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>