Published On: mie, mart. 23rd, 2016

Intrebarea fierbinte, care se afla pe buzele tuturor, este: cum a topit Dna Reghecampf atat de multe kilograme?

Fanii Anamariei sunt intr-o stare de agitatie maxima. Intrebarea fierbinte, care se afla pe buzele tuturor, este: cum a topit Dna Reghecampf atat de multe kilograme?

Si in timp ce sotia lui Reghe tace malc in legatura cu cele 15 kilograme, secretul picant a iesit singur la iveala. Anamaria a luat pastile de slabit, dezvaluie pozele paparazzilor aparute pe Internet. In ele incantatoarea diva apare iesind dintr-o farmacie din capitala cu o punga plina cu produse de slabit de la marca populara deja la noi Visislim.

Dupa ce a dat jos 15 kilograme, Anamaria a inceput deja sa primeasca complimente despre noile forme perfecte. Chiar a facut o noua sedinta foto, in care isi arata corpul sculptat impecabil.

anamaria_infobraila1

CE A CUMPARAT ANAMARIA?

Am facut o verificare pe site-ul Visislim, pentru a afla ce tine in maini Anamaria. A reiesit ca renumita impresara si-a ales o combinatie soc de produse de slabit. Cutia verde deschis – Visislim LIGHT, este pentru reducerea poftei de mancare, iar cea verde inchis – Visislim LINE,  este pentru curatarea grasimilor de pe coapse, solduri si talie.

Datorita interesului crescut pentru produsele Visislim, compania a hotarat sa ii sprijine pe cei ce vor sa slabeasca intr-un mod sigur si nedaunator. Deja fiecare doritor poate sa isi procure pachetul promo special – "Slabire energica". Acesta include cele mai renumite doua produse de slabit de la noi, care si-au demonstrat deja calitatile in reducerea greutatii – Visislim LIGHT si Visislim LINE. Visislim LIGHT este preferatul tuturor celor ce isi doresc sa slabeasca, dar nu suporta restrictiile. Acesta suprima pofta de mancare si arde grasimile, chiar si atunci cand corpul nu se afla in miscare. Visislim LINE este preferatul tuturor femeilor, datorita actiunii sale focusate pe zonele problematice – burtica, solduri si coapse. Iar includerea cadoului special in pachet – Vitaminele vii, asigura tonusul si energia necesare in timpul procesului de slabire. Suplimentar, acestea va vor mentine sanatosi si zambitori in perioadele cu schimari drastice de temperatura. Si ce poate fi mai frumos decat sa fim supli si sanatosi.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>