Published On: vin, mart. 18th, 2016

Hagi: “Am oferte si o sa ma duc sa castig in alta parte cand va veni timpul”

Gica Hagi, antrenorul Viitorului, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca are oferte din partea unor cluburi din strainatate, dar a lasat de inteles ca deocamdata nu este tentat sa renunte la proiectul sau.

"Am oferte si o sa ma duc sa castig in alta parte cand va veni timpul! Sunt bine… In viata am plecat de jos…", a declarat Hagi.

Hagi a mai precizat ca nu are nimic impotriva in a-si ceda jucatorii crescuti in academie altor cluburi din Liga 1, insa o va face doar pentru sumele corecte. "Cand o sa am oferte de la echipe bune din Romania, le las sa vina si sa ia de la mine. Dar deocamdata e criza", a mai precizat "Regele".

Galatasaray si Rubin Kazan sunt doua dintre cluburile despre care presa interntionala a scris ca l-ar dori pe Hagi. Viitorul va juca sambata, cu incepere de la ora 20:30, impotriva Stelei in runda a treia a play-off-ului Ligii 1.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>