Published On: mar, mart. 22nd, 2016

FOTO: Rita Ora a pozat goala si a facut senzatie pe Internet.

Rita Ora are 25 de ani si este considerata una dintre cele mai sexy artiste de peste ocean. Rita a renuntat complet la haine si a acceptat sa fie fotografiata de catre Terry Richardson, iar pozele vor aprea in revista Lui. Un preview a ceea ce urmeaza sa apara in revista a fost publicat chiar de fotograf pe contul lui de Instagram, iar presa din toata lumea a preluat aceste imagini care te vor face sa transpiri.

Focoasa blonda nu se dezminte si isi innebuneste fanii cu cele mai sexy sedinte. Artista, care se mandreste cu formele ei voluptoase, nu este o fire prea timida si nu se da in laturi de la astfel de proiecte fotografice.

Admiratorii ei spun ca aceasta sedinta foto e cea mai sexy de pana acum, iar Rita pare ca stie ce face. Cunoscuta atat pentru cariera ei muzicala, dar și pentru felul in care arata, cantareata nu se sfieste sa pozeze nud, desigur, in numele artei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>