Published On: lun, mart. 21st, 2016

Cladirile hidroizolate: mai sigure, mai confortabile, mai rezistente

Share This
Tags

Lucrarile de hidroizolare ale unei cladiri sunt necesare atunci cand infiltrarile de apa, de la ploaie sau depunerile de zapada, au ca efect aparitia mucegaiului, prabusirea tencuielii. In lipsa interventiei unor specialisti apare riscul prabusirii unor parti sau, chiar, a intregului acoperis.

De asemenea, „una dintre cele mai importante caracteristici ale unei cladiri este eficienta energetica, care permite mentinerea caldurii in interior, explica dl. Ciprian Conduraru, directorul firmei Conduraru Grup Hidroizolatii. Totodata, trebuie impiedicata infiltarea apei, mai ales cea provine de la nivelul acoperisului. Pentru rezultate cat mai bune recomand alegerea unei companii specializate. Daca hidroizolarea este facuta de neprofesionisti pot fi lasate crapaturi prin care apa va trece la fel de usor ca si inainte. Ceea ce va aduce cheltuieli suplimentare, fiind necesara reluarea procesului”.

Sectorul care vizeaza lucrarile de hidroizolatii cunoaste o evolutie constanta, atat din punct de vedere al executiei propriu-zise cat si al materialelor utilizate si tehnologiilor de aplicare specifice.

Cu o experienta de peste 15 ani, compania Conduraru Grup furnizeaza si monteaza sisteme integrale, fiind specializata pe sectorul lucrarilor de hidroizolatii si termoizolatii pentru constructii civile si industriale deopotriva, atat in Bucuresti cat si la nivel national. Serviciile sale cuprind lucrari de la zero in cadrul proiectelor de ridicare a cladirilor noi sau de reabilitare in cazul celor deteriorate.

„Orice cladire are nevoie de protectie si siguranta, cu o structura rezistenta, pentru a putea sa isi indeplineasca rolul pana la capat, crede dl. Ciprian Conduraru. Certificarile ISO 9001 si ISO 14001 demonstreaza calitatea serviciilor noastre, a faptului ca sa asiguram calitatea indelungata a sistemelor de termoizolatie si hidroizolatie. Oferim o garantie integrala asupra fiecarui sistem executat, fie ca vorbim de o hidroizolatie monostrat, hidroizolatie in dublu-strat sau sistem complet de termohidroizolatie”.

Compania dispune de toate resursele necesare realizarii lucrarilor de hidroizolatii cu membrane bituminoase, hidroizolatiei cu pvc, lucrarilor de impermeabilizare cu solutii pensulabile, hidroizolatie monocomponenta.

„Ne bucuram de un portofoliu mare de clienti precum si de numeroase recomandari din partea acestora, antreprenori generali, dezvoltatori imobiliari, asociatii de proprietari sau beneficiari persoane fizice”, afirma dl. Ciprian Conduraru.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>