Published On: mie, mart. 30th, 2016

Cheloo a fost ridicat de mascatii DIICOT

Catalin Stefan Ion, cunoscut de publicul larg ca si Cheloo de la Parazitii, a fost ridicat de mascati, miercuri dimineata, intr-un dosar de trafic de droguri.

Rapperul este suspectat ca ar fi implicat intr-o retea de droguri de risc. Este vorba despre o actiune mai ampla, in cadrul careia s-a efectuat zece perchezitii intr-un dosar de trafic de droguri de risc. Una dintre aceste perchezitii a vizat locuinta rapperului aflata in apropiere de Breaza. Perchezitiile au loc in Prahova si in municipiul Bucuresti, iar aproximativ 90 de persoane, printre care traficanti de droguri si consumatori, urmeaza sa fie aduse la sediul DIICOT Ploiesti pentru audieri.

Procurorii DIICOT au precizat ca in dosar se fac cercetari pentru trafic de droguri de risc, respectiv cannabis, pe raza judetului Prahova, dar si in Bucuresti, activitatea infractionala desfasurandu-se incepand cu anul 2015.

Comentarii

comentariu

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>