Published On: joi, mart. 31st, 2016

Adrian Radulescu a pierdut locul din CJ Braila dupa ce a schimbat tabara politica

Ieri, presedintele CJ Braila, Ionel Epureanu, l-a anuntat pe ex-liberalul, Adrian Radulescu, ca a fost suspendat din functia de consilier judetean, ca urmare a unui ordin dat de prefectul Brailei, Madalina Cochino. Motivul suspendarii este faptul ca acesta a luat decizia de a trece in tabara Partidului Miscarea Populara. Epureanu a facut referire la un ordin emis, luni, de prefectul judetului Madalina Cochino, privind suspendarea din functie a lui Radulescu deoarece nu mai face parte din Partidul National Liberal, care a participat in alegerile locale din iunie 2012.

"Imi fac datoria sa dau citire ordinului Institutiei Prefectului Judetului Braila, nr. 114 din 28.03.2016, care a fost inregistrat, ieri (n.r. – marti), la Consiliul Judetean. Este vorba despre «ordinul privind constatarea incetarii de drept a mandatului de consilier judetean in cadrul CJ Braila, inainte de expirarea duratei normale a acestuia, pentru domnul Adrian Neagu Radulescu, ales in urma alegerilor locale din 10 iunie 2012 si declararea vacantarii locului consilierului judetean»", a declarat Epureanu.

Potrivit acestuia, Cochino a emis acest ordin ca urmare a unei sesizari venite din partea PNL Braila, prin care s-a anuntat faptul ca Radulescu nu mai este membru in partid, motiv pentru care nu poate ramane in continuare in Consiliul Judetean. "Deci, din acest moment, domnul Radulescu Neagu Adrian nu mai are calitatea de consilier judetean", a concluzionat Epureanu si a continuat lucrarile sedintei.

Adrian Radulescu a decis sa schimbe tabara politica si sa treaca la PMP dupa ce a participat la inceputul lunii martie, la vizita fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, la Braila, cu ocazia lansarii candidatilor partidului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>