Published On: lun, feb. 29th, 2016

O a treia nava este luata in vedere, pentru expunerea ei in oras

O noua nava este luata in vedere, pentru a fi expusa in oras. Consilierii municipali au dat un aviz de principiu prin adoptarea unui proiect de hotarare initiat de PSD-istul Florin Dumitru, privind preluarea de la Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi – Sectorul Politiei de Frontiera Braila a unei nave fluviale de patrulare, fabricata in 1985. O nava scoasa recent din uz ar putea sa fie expusa in orasul nostru, dupa modelul celor doua de la intrarile in oras. Potrivit declaratiilor primarului Aurel Simionescu, nu se stie inca sigur daca nava va ajunge sau nu in posesia municipiului sau a altei institutii publice, hotararea urmand sa fie luata la nivel national.

In cadrul unei sedinte a CLM Braila, Aurel Simionescu a declarat: "Stimati colegi, e vorba de un aviz de principiu, pe care il dam astazi (n.r. – vineri). Noi am pus doua nave la intrarile in oras. Mai este disponibila inca o astfel de nava. E un acord de principiu, in functie de solicitarile care sunt la nivel national, o sa vedem daca va fi data municipalitatii sau, stiu eu, daca alta institutie publica va avea prioritate in utilizarea ei. Este o discutie pe care am avut-o ieri si trebuie sa dam un astfel de raspuns daca suntem interesati. Apoi, daca o luam, vom vedea. Dupa aceea urmeaza un alt tip de vot. Luni probabil, vor trebui facute procedurile de catre Baza Navala, care sa disponibilizeze. Este o chestiune de timp".

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>