Published On: mar, feb. 16th, 2016

Mandate de executare, puse in aplicare de catre politisti

Ieri, 15 februarie, politistii Postului de Politie Comunal Traian si de la Politia orasului Ianca au efectuat activitatii de gasire a persoanelor care au de executat pedepse cu inchisoarea. Astfel, intr-un imobil din oraşul Ianca, a fost depistat S.Cornel (45 de ani), pe numele caruia, Judecatoria Braila a emis, la data de data de 09.02.2016, mandat de executare a pedepsei de doi ani si doua luni de inchisoare, pentru comiterea infractiunii de furt calificat. Tot ieri, politistii Postului de Politie Comunal Movila Miresii l-au depistat, pe raza comunei, pe M.Cosmin (23 de ani), pe numele caruia, Judecatoria Braila a emis mandat  de executare a pedepsei de 3 ani si doua luni de inchisoare, pentru comiterea infractiunii de furt calificat. Cei doi au fost incarcerati in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

Tot in ziua de 15 februarie, lucratori din cadrul Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila, pentru constatarea de contraventii si infractiuni rutiere, precum si pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave.

Astfel, politistii au constatat 81 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 20.090 de lei, au ridicat in vederea suspendarii 5 permise de conducere si retras două certificate de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>