Published On: lun, feb. 29th, 2016

Inainte de campania electorala, viceprimarul se arata intersat de curatenia orasului

Alexandru Danaila, viceprimarul Brailei, este critic cu privire la modul in care se desfasoara  unele activitati. Acesta a cerut sa se prezinte CLM o informare cu privire la sanctiunile care au fost aplicate operatorilor de salubritate din Braila. “Este o chestiune care priveste toti brailenii. Ce ma intereseaza este sa stiu daca vreunul dintre operatorii de salubritate care actioneaza  pe raza municipiului Braila a fost sanctionat pentru anumite nereguli gasite in activitatea zilnica si cer in sensul asta, de la serviciul care se ocupa de urmarirea operatorilor de  salubritate, o informare cu privire la aceste aspecte. Trebuie luate masuri, acolo unde se constata probleme – si sunt o gramada de chestiuni sesizate de cetateni si la noi, si la dvs; trebuie sa luam masuri si pana cand n-o sa intram putin mai tare si in operatorii de salubritate, n-o sa avem alte rezultate decat cele pe care le avem acum, n-o sa avem ordine si disciplina”, a declarat Danaila.

Solicitarea domnului Danaila pare a fi una de imagine, in conditiile in care, in calitate de viceprimar ar fi putut obtine usor aceste informatii cu privire la sactiunile respective.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>