Published On: vin, feb. 26th, 2016

Capsuni umplute

Share This
Tags

12596467_943388255730563_741339925_nIngrediente:

·         24 de capsuni mari.

·         ½ cana branza crema cu aroma de capsuni.

·         3 linguri smantana cu un continut redus de grasime.

Preparare:

1.    Spalati capsunile si scoateti coditele.

2.    Puneti pe rand cate o capsuna cu varful in jos, culcata pe o parte si faceti o incizie in forma de x cu un cutit. Trageti usor de margini, cu grija pentru a nu le rupe.

3.    Intr-un bol mic bateti crema de branza si smantana pana cand capata o consistenta cremoasa.

4.    Puneti crema in fiecare capsuna cu o lingurita sau cu o punga cu coltul taiat.

5.    Lasati desertul la frigider pana vreti sa il serviti.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>