Published On: lun, ian. 25th, 2016

Teatrul ”Maria Filotti” isi reia reprezentatiile

Share This
Tags

Afis bunDin aceasta saptamana, Teatrul ”Maria Filotti” isi reia reprezentatiile din stagiune, atat in Municipiu, cat si in orasele apropiate.

Debutul se adreseaza celor mici, care sunt invitati miercuri, 27 ianuarie la Sala Lyra, pentru a viziona indragitul spectacol ”Bagheta magica”.

De altfel, pe parcursul lunii februarie, la aceasta cocheta sala, Lyra, vor avea loc mai multe reprezentatii cu acest spectacol si cu un alt titlu iubit de cei mici, ”Vaniusa cel viteaz”. Programarea acestor spectacole poate fi consultata pe sie-ul teatrului (www.tmf.ro), dar si la Agentia teatrala, unde pot fi aflate detalii despre rezervarea biletelor.

Tot in aceasta saptamana se lanseaza un interesant program de spectacole in deplasare, ceea ce face ca  trupa actoriceasca performanta, ca cea a Teatrului ”Maria Filotti” sa fie in permanent contact cu publicul.

Asfel, joi 28 ianuarie, de la ora 19.00, la Teatrul ”Fani Tardini” din Galati, se va prezanta Premiera spectacolului ”Jacques si stapanul sau” de Milan Kundera, in regia lui Cristi Juncu. Aceasta reprezentatie va constitui o inedtita premiera locala, intr-un spatiu profesionist, in prezenta unui numar de 50 de devotati spectatori braileni, carora teatrul le asigura transport cu autocarul propriu.

”Jacques si stapanul sau”, un text modern, european, beneficiaza de o lectura regizorala inteligenta, subtila, dar si plina de comic, de o scenografie luxurianta, prin costume si functionala prin decoruri, realizata de Cristina Milea, si desigur impresionanta prin prestatia actoriceasca, sustinuta cu stralucire de: Liviu Pintileasa, Ionut Visan, Mihaela Trofimov, Alin Florea, Silviu Debu, Adrian Stefan, Narcisa Novac si Corina Bors.

De altfel programul de spectacole al Teatrului "Maria Filotti" poate fi consultat pe site-ul teatrului, ramanand valabila oferta noastra, ca la fiecare reprezentatie de la Galati sa asiguram gratuit transportul pentru 50 de spectatori (pentru spectacolele sustinute la Sala Mare a Teatrului ”Fani Tardini”, primilor 50 de spectatori care achizitioneaza bilete.

Actorii isi doresc sa fie sustinuti de catre braileni, in aceasta perioada mai dificila a institutiei, pana la finalizarea reparatiei teatrului.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>