Published On: mie, ian. 27th, 2016

Retinut, pentru tentativa la furt calificat

Share This
Tags

politie noapteaIn noaptea de 25 spre 26 ianuarie, la ora 03:25, o braileanca in varsta de 44 de ani a apelat numarul pentru urgente 112 pentru a semnala ca doua persoane necunoscute au patruns intr-un garaj, situat la intersectia strazii Anton Pann cu strada  Randunicii.

La locul indicat s-au deplasat politisti de siguranta publica, care i-au identificat pe A.Marian in varsta de 25 de ani si A.G. de 16 ani, ambii din municipiu. Acestia au fost gasiti in respectivul garaj, unde patrunsesera prin efractie, avand intentia sa sustraga bunuri.

Politistii i-au condus la sediul Politiei Municipiului si au continuat cercetarile fata de ei, sub aspectul comiterii infractiunii de tentativa la furt calificat.

Fata de tanarul major a fost luata masura retinerii, pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean, urmand sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, cu propunere de arestare preventiva, iar fata de tanarul minor s-a dispus cercetarea in stare de libertate.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>