Published On: mar, ian. 26th, 2016

Istoria Artei Religioase va fi prezentata la Biblioteca Judeteana

Share This
Tags

istoria arteiBiblioteca Judeteana „Panait Istrati"  invita elevii de gimnaziu si liceu sa se inscrie la “Atelierul de Istoria Artei Religioase”, care se va organiza o data pe luna la Sectia Imprumut Carte pentru Adulti.

Atelierul propune o prezentare in linii generale a istoriei artei, stimuland interesul pentru zestrea culturala lasata de marii artisti din diferite locuri si timpuri. Introducerea noastra incepe din Antichitate, cu Arta crestina a catacombelor din Roma si ajunge pana in ultimele decenii ale secolului 20.

Camelia Popescu, bibliotecar si coordonatoarea atelierului,  ne va prezenta povestile din spatele statuilor si tablourilor aflate in marile muzee ale lumii, dar si aventurile prin care au trecut diverse opere de arta pana sa ajunga la noi.

Inscrierile se fac la numarul de telefon 0239 611292, int.132  sau direct la sediul Bibliotecii din P-ta Poligon nr.4, la Punctul de Inscriere.

Intalnirile vor avea loc in ultima sambata din luna, la o ora ce va fi comunicata din timp participantilor. 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>