Published On: lun, ian. 25th, 2016

Elevii braileni sunt asteptati la Clubul de vacanta

Share This
Tags

Afis - Clubul de vacanta iarna 2016Vacanta intersemestriala este prilej de distractie, socializare, joaca si invatare la Biblioteca Judeteana "Panait Istrati".

Copiii cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani sunt asteptati sa se inscrie in Clubul de vacanta, care se va desfasura in perioada 8 -12 februarie la Sectia de Copii. Ludoteca. Activitatile vor avea loc zilnic , intre orele 11.00 – 13.00.

Luni, 8 februarie, are loc Atelierul de pictura pe sticla, coordonat de prof. Daniela Draghita. La acest atelier se pot inscrie maxim 15 de copii cu varste cuprinse intre 7 si 10 ani. 

Marti, 9 februarie, se desfasoara Atelierul de margelute pentru fetite dragute, activitate indrumata de prof. Camelia Podaru si Violeta Tulumis. Sunt disponibile 30 de locuri.
 
Miercuri, 10 februarie, este organizat Atelierul Quilling pentru pici, actiune coordonata de Quilling by Monica. Aici se primesc cel mult 30 de copii cu varste intre 7 si 10 ani.
 
Joi, 11 februarie, prof. Ionela Fedmasu ii va invata pe copiii inscrisi la Atelierul de handmade cum sa confectioneze obiecte decorative, in limita a 30 de locuri.

In ultima zi a vacantei, vineri, 12 februarie, micutii se vor distra la Atelierul Micii bucatari si cofetari, coordonat de prof. Violeta Leoca. Se pot inscrie maxim 30 de participanti, cu varste intre 4 si 10 ani.
 
Copiii care doresc sa participe la Clubul de vacanta trebuie sa posede permis de intrare la Biblioteca Judeteana. Inscrierile se fac la Sectia de Copii. Ludoteca, telefon 0239 611292/ int. 119, in limita locurilor disponibile, un copil putandu-se inscrie la un singur atelier.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>