Published On: joi, ian. 28th, 2016

Acordarea tichetelor pentru copii, dezbatuta la Braila

Share This
Tags

bani 1Maine la ora 10:30, Prefectura Braila, Inspectoratul Scolar Judetean si Asociatia Ovidiu Ro, organizeaza in sala de festivitati a Colegiului National „Ana Aslan” o sesiune de informare a primarilor si respectiv a directorilor de gradinite  avand ca scop informarea si instruirea asupra modului de implementare a programului national reglementat prin Legea nr.248/2015.   

Conform Legii nr. 248/2015 se extinde la nivel national Programul pilot „Fiecare Copil in Gradinita” lansat in iulie 2010 de Asociatia Ovidiu Ro si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice si se stabileste principiul de acordare lunara a unui stimulent financiar sub forma unui tichet social in valoare de 50 lei, in vederea cresterii accesului si prezentei in invatamantul prescolar a copiilor dezavantajati, cu varsta cuprinsa intre 3 si 6 ani.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>